ظرفیت استارتاپهای بخش کشاورزی در آران و بیدگل استفاده شود
نباید از نقش موثر استارتاپها و شرکتهای دانش بنیان غافل شویم
به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، فرماندار آران و بیدگل گفت: نباید از نقش موثر استارتاپها و شرکتهای دانش بنیان غافل شویم چرا که با حضور هوشمندانه این واحدهای فناور، شاهد تحقق هرچه سریعتر توسعه پایدار کشاورزی و دامداری در منطقه و کشور هستیم.
اسماعیل بایبوردی در نشست کارگروه کشاورزی و منابع طبیعی آران و بیدگل بیان کرد: رفع موانع تولید و تسهیلسازی مقررات مزاحم، تقویت دانش و ظرفیتهای فناوری بخش کشاورزی میتواند به جهش تولیدات کشاورزی و دامداری در این شهرستان کمک کند.
وی خواستار تقویت زمینههای حضور حداکثری سرمایهگذاران در گردشگری، تولید محصولات دانشبنیان، صنعت، معدن، تجارت، کشاورزی و خدمات در راستای تحقق جهش تولید شد در آران و بیدگل شد و افزود: برنامهریزی در حوزه کشاورزی این شهرستان رفتن به سمت ترویج کشت گلخانهای است که تنها راه مقابله با کم آبی و افزایش بهرهوری در بخش کشاورزی به شمار میرود.
فرماندار آران و بیدگل کشت گیاهان دارویی، زعفران و پسته را با توجه به شرایط اقلیمی آران و بیدگل به صرفه دانست و اضافه کرد: تولید سالانه زعفران شهرستان در شرایط کنونی ۴۰ کیلوگرم است که تلاش میشود، تولید زعفران و گیاهان دارویی کمآببر به ۴۰۰ کیلوگرم تا سال ۱۴۰۴ برسد.
وی از آب و خاک به عنوان ۲ محدودیت بزرگ بخش کشاورزی این شهرستان ۱۰۰ درصد کویری و ماسهای نام برد و یادآور شد: اجرای روشهای آبیاری نوین و تجمیعی در سطح ۶۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی در سال گذشته از جمله اقدامهای در بخش کشاورزی در راستای این محدودیتها بوده است.
بایبوردی همچنین به اهمیت بیمه کشاورزی در هنگام بروز بحرانی مانند سیل اشاره کرد و با تاکید بر فرهنگسازی ضرورت استفاده از بیمه کشاورزی، خواستار آسیبشناسی علت علاقهمند نبودن کشاورزان به این مهم شد.
وی در ادامه با اشاره به بارشهای بهاره و واردن آمدن خسارت به زمینهای کشاورزی و باغهای پسته، گفت: این خسارتها در بخش کشاورزی آران و بیدگل نزدیک به ۳۸۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
نزدیک به ۲۱ هزار هکتار زمین قابل کشت در شهرستان آرانوبیدگل وجود دارد که از این میزان، ۱۴ هزار و ۵۰۰ هکتار زمین زیر کشت قرار دارد.
دیدگاه تان را بنویسید