افزایش متوسط عملکردکشت لوبیا در فریدن
رئیس اداره ترویج مدیریت جهاد کشاورزی فریدن گفت: متوسط عملکردکشت لوبیا با استفاده از بذرهای جدید در فریدن افزایش یافت.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، رئیس اداره ترویج مدیریت جهاد کشاورزی فریدن گفت: امسال به جای کاشت بذرهای سنتی که عملکرد پائینی دارند، ۸ رقم بذر جدید لوبیا کشت شده است.
وحید کاظمی افزود: یاقوت و دادفر از ارقام لوبیا قرمز، پاک و شکوفا از ارقام لوبیاسفید و صالح، صدری ونگین از ارقام لوبیاچیتی کشت شده هستند.
وی گفت: با کاشت این ارقام متوسط عملکرد استان که ۳ تن در هکتار است به ۵ و نیم تن در هکتار افزایش یافته است.
مدیرجهاد کشاورزی فریدن نیز گفت: از ۵۰۰ هکتار مزارع کشت حبوبات شهرستان ۳۰۰ هکتار مربوط به کشت لوبیا و فریدن یکی ازقطبهای تولید لوبیا دراستان است.
مظاهر امینی افزود: پیشتر به ازای هر هکتار کشت لوبیا ۸ تا ۹ هزار متر مکعب آب مصرف میشد، اما با به کارگیری سامانههای نوین آبیاری این میزان به حدود ۶ هزار مترمکعب در هکتار کاهش یافته است.
دیدگاه تان را بنویسید