رئیس سازمان شیلات ایران:

اطلس سرمایه گذاری شیلاتی در دسترس قرار گرفت/هدفگذاری برای سرمایه‌گذاری 30 همتی در شیلات

رئیس سازمان شیلات ایران از ایجاد دسترسی به در اطلس‌های فرصت‌شناسی و فرصت سازی با پیوست راهنمای سرمایه‌گذاری در زمینه شیلات، در سازمان شیلات ایران و ادارات استانی خبر داد.

اطلس سرمایه گذاری شیلاتی در دسترس قرار گرفت/هدفگذاری برای سرمایه‌گذاری 30 همتی در شیلات

به گزارش خبرنگار ایانا، سید حسین حسینی، روز پنج شنبه -15 آذرماه- در حاشیه هشتمین نمایشگاه صنعت شیلات، با بیان این که صنعت شیلات و آبزیان، صنعتی منطبق با اقلیم کشور ماست؛ بیان کرد: در شرایط متوسط بارش ۲۰۰ میلی‌متر در کشور، با هدف استفاده بهینه از منابع، منطبق با الگوی تولید و الگوی کشت؛ باید محصولاتی تولید کنیم که کمترین فشار را به محیط زیست و اقلیم بیاورد و آبزیان یکی از کم آب‌برترین پروتئین‌هایی است که امکان تولید دارند.

وی ادامه داد: ایران از نظر دسترسی به دریا، چهلمین کشور از بالغ بر ۱۸۰ کشور جهان است. ایران دارای منابع پایداری است؛ ومی‌توان از دریا، به عنوان پایه زیستی و از کرانه، پس کرانه، و فرا پس کرانه، به عنوان زنجیره تولید و زنجیره ارزش استفاده کرد. به همین دلیل، بر اساس آمایش و مطالعات سرزمینی، در استان‌های مختلف داخلی و ساحلی، در سطوح مراکز استان و شهرستان‌ها، امکان تولید آبزیان در اطلس‌های فرصت‌شناسی و فرصت سازی با پیوست راهنمای سرمایه‌گذاری معرفی شده است؛ که هم در سایت سازمان شیلات ایران و استان‌های مختلف در دسترس است.

رئیس سازمان شیلات ایران گفت: رکورد سرمایه‌گذاری 2.2 همتی سالانه شیلات، سال گذشته با جمع دوسالانه 30 همتی شکسته شده است و امیدواریم که امسال نیز این دستاورد را تکرار کنیم.

وی افزود: برای معرفی ظرفیت و جذب سرمایه‌گذاری، لازم است بستری برای به هم رسانی و تبادل نظر در موضوعاتی از این قبیل فراهم شود؛ و اولین هدف این نمایشگاه نیز همین است. هدف دوم ما این است که تکنولوژی‌ها، فناوری‌های مختلف و مدیریت دانش را بین بخش‌های مختلف و تولید کننده‌ها به اشتراک بگذاریم.

حسینی به حضور و بازدید وزیر جهاد کشاورزی از نمایشگاه اشاره کرد و گفت: مقام عالی وزارت، قول حمایت ویژه از سازمان شیلات و صنعت شیلات را دادند تا ما نیز بتوانیم در کنار دام و طیور، آبزیان که از سالم ترین پروتئین‌ها بوده  و فراهمی محصول آن در کشور امکان‌پذیر است، با فرهنگ سازی و ارزان سازی، به سفره مردم معرفی کنیم.

 

خبرنگار: شبنم مسعودی

عکاس: مجتبی گودرزی‌کیا

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید