شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی کشور آبان 1403
در آبان ماه 1403 تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی در داخل کشور در دوازده ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به 23.9 درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (26.9 درصد)، 3.0 واحد درصد کاهش نشان میدهد.
به گزارش ایانا به نقل از مرکز آمار ایران، در آبان ماه سال 1403 شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی کشور (بر مبنای 100=1395) برابر با 1596.6 بودهاست که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) 1.1 درصد افزایش و نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) 13.1 درصد افزایش یافتهاست. در ماه مورد بررسی میانگین شاخص قیمت در دوازده ماه منتهی به ماه جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) 23.9 درصد افزایش یافتهاست.
کاهش تورم ماهانه
در آبان ماه 1403 تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی کشور نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به 1.1 درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (5.1 درصد)، 4.0 واحد درصد کاهش یافتهاست. در میان قلمهای مرغداریهای صنعتی، بیشترین تورم نسبت به ماه قبل مربوط به قلم «مرغ حذفی» (6.9 درصد) و بیشترین میزان کاهش آن مربوط به قلم« پولت» (1.8- درصد) میباشد.
افزایش تورم نقطه به نقطه
در آبان ماه 1403 تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی کشور نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) 13.1 درصد بودهاست که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (11.9 درصد) 1.2 واحد درصد افزایش داشتهاست. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداریهای صنعتی به ازای تولید قلمهای خود در داخل کشور، در آبان ماه 1403 نسبت به ماه مشابه سال قبل، 13.1 درصد افزایش دارد. در بین قلمهای مرغداریهای صنعتی، بیشترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم " تخم مرغ نطفه دار" (41.5 درصد) و بیشترین میزان کاهش آن مربوط به قلم «کود» (9.5- درصد) است.
کاهش تورم سالانه
در آبان ماه 1403 تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی در داخل کشور در دوازده ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به 23.9 درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (26.9 درصد)، 3.0 واحد درصد کاهش نشان میدهد. در ماه مورد بررسی، در میان قلمهای مرغداریهای صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم «مرغ حذفی» (3.6 درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم « تخم مرغ نطفه دار » (56.5 درصد) است.
دیدگاه تان را بنویسید