در گفتگو با ایانا تشریح شد:
آخرین وضعیت پرداخت غرامت سیل به بخش کشاورزی
مدیر کل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی گفت: حدود ۱۷۰ هزار پرونده خسارت دیدگان بخش کشاورزی تا تاریخ 31 تیرماه تشکیل و تعداد ۱۳۱ هزار و ۳۴۷ پرونده به مبلغ ۷ هزار و ۴۶۳ میلیارد ریال در کمیته تخصصی شهرستانهای خسارتدیده از سیل بررسی و تایید شد.
سید محمد موسوی مدیر کل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی در گفت و گو با ایانا، در رابطه با کمک بلاعوض به خسارت دیدگان سیل اظهار کرد: تا تاریخ 31 تیرماه سال جاری حدود ۱۷۰ هزار پرونده خسارت دیدگان بخش کشاورزی تشکیل و تعداد ۱۳۱ هزار و ۳۴۷ پرونده به مبلغ ۷ هزار و ۴۶۳ میلیارد ریال در کمیته تخصصی شهرستانهای خسارتدیده از سیل استانهای خوزستان،لرستان، گلستان،مازندران،کرمانشاه، کردستان، فارس، اصفهان، البرز، چهارمحال و بختیاری، مرکزی، همدان، آذربایجان غربی، تهران، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، گیلان، ایلام و یزد پس از بازدید میدانی بررسی و تایید شد.
وی افزود: تعداد ۷۵ هزار و ۹۵۳ پرونده به مبلغ ۴۵۶۲ میلیارد ریال پس از بررسی مورد تصویب کارگروه استانی قرار گرفت. در استانهای گلستان، مازندران، خوزستان و لرستان تعداد ۲۴۱۰۰ پرونده به مبلغ ۲ هزار و ۲۴۳ میلیارد ریال به مرحله پرداخت رسیده است که طبق ماده ۴ دستورالعمل اجرایی ابلاغی وزیر جهاد کشاورزی، متناسب با میزان تخصیص، ۵۰ درصد مبلغ مذکور به حساب خسارت دیدگان واریز شد.
موسوی در رابطه با پرداخت تسهیلات قرضالحسنه بانکی گفت: تاکنون تعداد ۶۱ هزار و ۲۳۳ پرونده به مبلغ ۴۸۹۲ میلیارد ریال از طریق سازمان جهاد کشاورزی استان های خوزستان، گلستان، لرستان، مازندران ،کرمانشاه، کردستان، سمنان، فارس، البرز، همدان، آذربایجان غربی، یزد و ایلام به بانکهای عامل معرفی و در استانهای خوزستان، گلستان، لرستان، مازندران، کردستان و کرمانشاه جمعاً تعداد ۲۴۴۰ پرونده به مبلغ ۳۳۶ میلیارد ریال به خسارت دیدگان پرداخت شد.
وی ادامه داد: از کل تعداد پرونده های معرفی شده ۴۴ درصد به بانک کشاورزی، ۲۱ درصد به بانک ملی، ۱۷ درصد بانک سپه، هشت درصد بانک ملت، ۳ درصد به بانک توسعه تعاون، سه درصد به بانک صادرات، سه درصد به بانک تجارت و یک درصد به بانک رفاه کارگران ارسال شد. بانک های کشاورزی، ملی، سپه، توسعه تعاون، تجارت و رفاه کارگران پرداخت تسهیلات قرضالحسنه بانکی را شروع کردند اما بانک های ملت و صادرات تا کنون پرداختی نداشتند.
دیدگاه تان را بنویسید