روایت بانک مرکزی از قیمت اقلام خوراکی در نیمه اردیبهشت ماه
تخم مرغ گران و گوشت مرغ ارزان شد
متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران هفته منتهی به 21 اردیبهشت ماه، در گروه لبنیات قیمت پنیـر پاسـتوریزه معـادل 0.3 درصـد کـاهش ولـی بهـای پنیر غیرپاستوریزه 0.3 درصد و شیر پاستوریزه 4.8 درصد افزایش داشت.

متوسط قیمت خردهفروشی برخی از مواد خوراکی در تهران هفته منتهی به 21 اردیبهشتماه، در گروه لبنیات قیمت پنیـر پاسـتوریزه معـادل 0.3 درصـد کـاهش ولـی بهـای پنیر غیرپاستوریزه 0.3 درصد و شیر پاستوریزه 4.8 درصد افزایش داشت. قیمت سایر اقلام این گروه نسبت بـه هفته قبل بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل 5.2 درصد افزایش یافت و شانهای 126000 الی 180000 ریال فروش میرفت.
در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یـک و درجـه دو بـهترتیـب معـادل 0.1 درصـد و 0.1 درصد افزایش داشت. در گروه حبوب بهای لوبیا چشم بلبلی معادل 1.3 درصـد کـاهش ولـی قیمـت سـایر اقلام بین 0.4 درصد تا 6.6 درصد افزایش یافت.
در سومین هفته اردیبهشت ماه، در میادین زیر نظر شهرداری نارنگی، خربزه و مـوز عرضـه کمـی داشـت. سـایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوهفروشیها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و ترهبار عرضه میشد. میوهفروشیهای سطح شهر اقلام میـوه و سـبزی تـازه را عرضه میکردند که در گروه میوههای تازه بهای لیموشیرین معـادل 3.6 درصـد، طـالبی 3.9 درصـد و کیـوی 2 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام بین 0.2 درصد تا 7.9 درصد افزایش داشت. در گروه سبزیهای تـازه بهای گوجهفرنگی معادل 3.9 درصد، بادنجان 5.4 درصـد، پیـاز 4.4 درصـد و سـبزیهـای برگـی 1 درصـد افزایش ولی قیمت سایر اقلام بین 1.7 درصد تا 5 درصد کاهش یافت.
در هفته مورد گزارش بهای گوشت تازه گاو و گوساله معادل 0.6 درصد افـزایش ولـی قیمـت گوشـت گوسفند 0.2 درصد و گوشت مرغ 2.3 درصد کاهش داشت.
همچنین، بهای قند معادل 0.1 درصد، شکر 0.2 درصد، چای خارجی 1.9 درصد و روغن نباتی مایع 0.2 درصد افزایش یافت. قیمت روغن نباتی جامد ثابت بود.
دیدگاه تان را بنویسید