Iranian Agriculture News Agency

ترجمه اختصاصی ایانا از آساهی:

اقدامات ژاپن برای مقابله با خشکسالی افزایش یافته است

دولت مرکزی و دولت‌های محلی در ژاپن اقدامات خود در راستای مدیریت خشکسالی را بیشتر کردند زیرا تغییرات آب و هوایی خطر خشکسالی‌های طولانی مدت را در سراسر این کشور افزایش داده است.

اقدامات ژاپن برای مقابله با خشکسالی افزایش یافته است

به گزارش ایانا به نقل از روزنامه آساهی، در کنار بحران‌های اقلیمی مانند گرمایش زمین که منجر به افزایش موارد سیل شدید در ژاپن شده، تغییر الگوهای بارندگی نیز احتمال وقوع شرایط خشکسالی را بالا برده است.

مقامات دولت مرکزی، دولت شهری توکیو و پنج استان واقع در حوضه آبریز رودخانه «تونه» در جلسه 20 آوریل شورای رابط مدیریت خشکسالی شرکت داشتند.

کنجی موتو، یکی از مقامات "دفتر توسعه منطقه‌ای کانتو" وزارت سرزمین و زیرساخت ژاپن، در این جلسه هشدار داد که درصد ذخیره آب در سدهای بالا دست در ماه مارس به 36 درصد کاهش یافته زیرا وضعیت آب و هوا از سال 2022 خشک بوده است.

این درصد نزدیک به سطوح گذشته است به همین خاطر مقامات را بر آن داشته تا کاهش مصرف آب را اعمال کنند. امسال، برف انباشته شده بر روی کوه‌ها تقریباً نصف مقدار متوسط آن در سرچشمه رودخانه‌ها بوده است.

موتو بیان کرد که آب شدن برف در اوایل سال جاری آغاز شد، بنابراین بحران کمبود آب برای طیف وسیعی از منطقه کانتو پیش‌بینی می‌شود.

یاسوتو تاچیکاوا، استاد مهندسی منابع آب در دانشگاه کیوتو، گفت که افزایش دمای جهانی الگوهای بارندگی را تغییر داده و پیچیده کرده است. تفاوت بین زمان‌هایی که باران می‌بارد و زمان‌هایی که باران نمی‌بارد زیاد شده است.

بارندگی‌های شدید که چندین روز ادامه پیدا می‌کند منجر به جاری شدن سیل در مناطق وسیعی شده اما از طرف دیگر تعداد دوره‌های طولانی بدون بارندگی نیز افزایش یافته است. دمای بالا در طول زمان‌های خشکسالی، تبخیر آب را تسریع کرده و خطر خشکسالی را بیشتر می‌کند.

شهر فوکوکا اغلب به دلیل خشکسالی مجبور به محدود کردن تامین آب خود شده و اکنون در حال اجرای اقداماتی برای صرفه جویی در مصرف آب، از جمله جلوگیری از نشت لوله های آب است.

توشینوری فوچیگامی رئیس مرکز مدیریت آب این شهر گفت که مقامات روزانه حدود 3 هزار شیر دستی را در سیستم تامین آب اداره می‌کنند.

فوچیگامی گفت که فشار هیدرولیکی بیش از حد بر روی لوله های توزیع آب، فرسودگی تجهیزات را تسریع می‌کند و باعث نشت آب بیشتر می‌شود. بنابراین، مسئولین بارها فشار هیدرولیک را با توجه به میزان آب مصرفی تنظیم می‌کنند.

خشکسالی به یک مشکل مکرر در نواحی کنار رودخانه یوشینو در جزیره اصلی شیکوکو تبدیل شده است. استان کاگاوا هم به‌ویژه شاهد کمبود بارندگی بوده است. در بهار امسال، این استان به دلیل کاهش سطح ذخیره آب در سد سامئورا در استان کوچی در مجاورتش، مصرف آب را به طور موقت محدود کرد.

در سال 2021، دولت مرکزی و دولت‌های محلی تدابیری برای مقابله با خشکسالی ابداع کردند.

آنها اکنون از درصد ذخیره آب در سامئورا و سدهای دیگر به‌‎عنوان فشارسنج استفاده می‌کنند تا تعیین کند چه زمانی باید مصرف آب را محدود کنند و چه زمانی وضعیت خشکسالی اعلام شود.

برای چنین شرایط اضطراری، اقدامات مزبور مشخص می‌کند که چه زمانی و چگونه ستاد رسیدگی به حل امور تشکیل شود و چه زمانی از ساکنان و شرکت‌ها خواسته شود مصرف آب را کم و محدود کنند.

تاچیکاوا از دانشگاه کیوتو، به‌عنوان یکی از اعضای ویژه شورای توسعه ملی زمین به اقدامات در دوره خشکسالی از جمله استفاده از آب باران، استفاده مجدد از پساب و ترویج تجهیزات صرفه‌جویی در مصرف آب اشاره کرد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید