ظرفیت صنایع تبدیلی و غذایی استان بوشهر ۸۳ هزار تن افزایش یافت
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: ظرفیت صنایع تبدیلی و غذایی استان بوشهر طی ۶ ماهه نخست سال جاری ، ۸۳ هزار و ۵۲۰ تن افزایش یافت.
به گزتارش خبرنگار ایانا در بوشهر، حمزه عباسی پور بحرانی بیان کرد: در 6 ماهه نخست سال جاری ۱۴ واحد صنایع تبدیلی و غذایی با سرمایه دو هزار و 793 میلیارد ریال و اشتغال ۲۲۵ نفر در استان بوشهر به بهرهبرداری رسیدهاند و با این شرایط ۸۳ هزار و ۵۲۰ تن به ظرفیت اسمی صنایع کشاورزی استان اضافه شده است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی افزود: در حال حاضر ۲۷۲ واحد صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن محصول در استان وجود دارد که از ۱۴و احد به بهرهبرداری رسیده، پنج واحد در نواحی و شهرکهای صنعتی واقع شده است.
وی گفت: از این تعداد ۶ واحد باغی با ظرفیت ۲۹ هزار و ۶۸۰ تن محصول، یک واحد خوراک آماده طیور با ظرفیت تولید سالانه ۲۴ هزار تن محصول، یک واحد خوراک آماده آبزیان با ظرفیت هزار تن در راستای تکمیل زنجیره تولید، یک واحد تولید رب گوجهفرنگی با ظرفیت تولید سالانه پنج هزار تن، یک واحد لبنیات با تولید ۷۰۰ تن و 6 واحد سردخانه با ظرفیت ۱۹ هزار و ۶۲۰ تن به مجموع ظرفیت واحدهای صنعتی استان اضافه شده است.
عباسی پور اضافه کرد: طی این مدت ۴۷ جواز تأسیس برای متقاضیان سرمایهگذاری در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی توسط سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر صادر شده است که از این تعداد ۱۹ واحد در نواحی و شهرکهای صنعتی قرار دارند و پیشبینی میشود ۹۵۴ فرصت شغلی ایجاد کند.
وی گفت: میزان سرمایهگذاری برای اجرای این تعداد واحد صنعتی ۱۴ هزار و ۲۵۲ میلیارد ریال برآورد میشود.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی بیان کرد: ۱۹ جواز از کل جواز صادره در حوزه باغی بوده و در صورت به بهرهبرداری رسیدن این طرحها ۳۰ هزار تن به ظرفیت واحدهای صنعتی گروه باغی اضافه خواهد شد.
همچنین ۹ واحد شیلات با ظرفیت ۴۸ هزار تن و چهار واحد خوراک آماده آبزیان با ظرفیت ۴۵ هزار تن و سایر گروههای تولید به تعداد ۱۵ واحد است.
عباسی پور خاطرنشان کرد: از ۴۷ جواز تأسیس صادره ۲۸ واحد مجهز به سردخانه هستند که در صورت به بهرهبرداری رسیدن، ۴۳ هزار و ۹۳۰ تن به ظرفیت سردخانههای استان اضافه میشود.
دیدگاه تان را بنویسید