بازگشت نیمی از واحدهای راکد پرورش مرغ گوشتی استان بوشهر به چرخه تولید
فعال شدن واحدهای مرغداری گوشتی راکد در دو سال گذشته در استان بوشهر رشد قابل ملاحظه ای داشته به نحوی که 50 درصد واحدهای راکد پرورش مرغ گوشتی به چرخه تولید برگشته اند.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان بوشهر، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر خبر از فعال شدن واحدهای مرغداری گوشتی راکد در استان از اواسط سال گذشته داد و گفت: طی سنوات گذشته به دلیل افزایش قیمت نهاده های مصرفی و از طرفی عدم افزایش قیمت مرغ زنده نسبت به افزایش قیمت نهاده ها تعداد زیادی از واحدهای مرغداری تعطیل و همچنین علی رغم ظرفیت موجود، میزان جوجه ریزی نیز کاهش محسوسی داشته است.
افشین قطبی افزود: با مدیریت توزیع نهاده ها و از طرفی افزایش قیمت مرغ زنده از اواسط سال گذشته بالغ بر 50 درصد واحدهای راکد پرورش مرغ گوشتی به چرخه تولید برگشتند.
قطبی اظهار داشت: چنانجه قیمت نهاده های مصرفی) جوجه یک روزه- ذرت- سویا و غیره(کنترل شود این روند ادامه خواهد یافت و این صنعت، چشم اندازی روشن در آینده خواهد داشت.
دیدگاه تان را بنویسید