به همت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی خوزستان

معرفی نان‌های نوین با دانه‌های کینوا و چیا در جشنواره نان اهواز مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی خوزستان در دومین جشنواره نان اهواز، ارقام جدید گندم و نان‌های نوین حاوی دانه‌های مغذی کینوا و چیا را معرفی کرد که یا با استقبال گسترده مردم و مسئولان همراه بود.

به همت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی خوزستان

به گزارش ایانا به نقل از روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، جعفر حبیبی‌اصل، عضو هیات علمی و مسئول غرفه مرکز تحقیقات در دومین جشنواره نان اهواز، از استقبال گسترده مردم و مسئولان از این رویداد خبر داد و گفت: این جشنواره باهدف ترویج فرهنگ مصرف نان سالم، کاهش ضایعات نان و معرفی دستاوردهای تحقیقاتی در حوزه گندم و نان از تاریخ هفتم تا دهم در محل سیلوی شهید آذر پیکان اهواز برگزار شد.

وی افزود: مرکز تحقیقات خوزستان با بیش از ۵ دهه سابقه در معرفی ارقام مقاوم و سازگار با شرایط اقلیمی استان، نقش بسزایی در افزایش عملکرد کمی و کیفی گندم داشته است. به‌طوری‌که ۵۰ درصد افزایش تولید گندم در استان، مرهون نتایج تحقیقات این مرکز است.

حبیبی اصل ادامه داد: در این جشنواره، ارقام جدید گندم که از نظر پروتئین، مواد معدنی و غنای غذایی بهبود یافته‌اند و همچنین کمترین آلودگی به سموم و عناصر سنگین را دارند، به بازدیدکنندگان معرفی شدند.

وی با اشاره به معرفی نان‌های نوین توسط مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی خوزستان در این جشنواره، گفت: نان‌های تهیه شده از دانه‌های مغذی مانند کینوا و چیا که از نظر ارزش غذایی بسیار غنی هستند، مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت.

این نان‌ها می‌توانند به‌عنوان گزینه‌های سالم و مغذی در سبد غذایی خانواده‌ها جای گیرند. عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات خوزستان با بیان اینکه آموزش بهره‌برداران و آگاهی‌بخشی به مردم از اهداف اصلی این جشنواره بود، تصریح کرد: در غرفه مرکز تحقیقات، آخرین دستاوردهای پژوهشی در حوزه گندم و نان، روش‌های تولید ارقام کیفی و کمی گندم و همچنین نشریات ترویجی در اختیار بازدیدکنندگان قرار گرفت.

حبیبی اصل با اشاره به استقبال چشمگیر مردم از این جشنواره، اظهار داشت: حضور گسترده مردم، مسئولان استانی و رسانه‌ها در غرفه مرکز تحقیقات نشان داد که جامعه به سلامت مواد غذایی و مصرف نان سالم اهمیت ویژه‌ای می‌دهد. این استقبال، انگیزه ما را برای ادامه تحقیقات و ارائه دستاوردهای جدید تقویت می‌کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این جشنواره فرصتی ارزشمند برای تعامل مستقیم محققان با مردم و انتقال دانش و نوآوری‌های حوزه کشاورزی به جامعه بود. امیدواریم با ادامه این روند، شاهد افزایش آگاهی عمومی و بهبود فرهنگ مصرف نان سالم در سطح استان و کشور باشیم.

گفتنی است مراسم افتتاحیه این جشنواره با حضور اندرزیان (رئیس مرکز تحقیقات)، جعفرنژادی (معاون پژوهشی)، طباطبایی (معاون هماهنگی) و جمعی از محققان مرکز برگزار شد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید