نحوه آماده‌سازی و جایگاه‌های ذبح دام در روزهای عرفه و عید سعید قربان

در آستانه عید سعید قربان، جایگاه های ثابت و موقت جهت عرضه مستقیم و ذبح دام در روزهای عرفه و عید سعید قربان مورد بازدید قرار گرفت.

نحوه آماده‌سازی و جایگاه‌های ذبح دام در روزهای عرفه و عید سعید قربان

به گزارش خبرنگار ایانا در تهران، احمد مینایی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان تهران باتوجه به استقرار جایگاه‌های ثابت و موقت جهت عرضه مستقیم و ذبح دام در روزهای عرفه و عید سعید قربان از جایگاه‌های موقت ایجاد شده در مناطق 20 و21 و22 و همچنین جایگاه ثابت منطقه 18 از نحوه آماده‌سازی و تامین دام مورد نیاز بازدید کرد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید