فعالسازی واحدهای غیرفعال مرغداری گوشتی استان تهران با استفاده از ظرفیت زنجیره تولید
مدیر امور طیور و زنبورعسل جهاد کشاورزی استان تهران از تلاش برای فعالسازی برخی واحدهای غیرفعال مرغداری گوشتی استان تهران با استفاده از ظرفیت زنجیره تولید تا ظرفیت 400 هزارقطعه در دوره خبر داد.
به گزارش ایانا در استان تهران، باحضور مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی استان و مدیران عامل شرکت تعاونی مرغداران گوشتی شهرستان های دارای تشکل و همچنین مدیرعامل شرکت ماکیان دام سینا، جلسه ای به منظور بررسی دلایل غیرفعال بودن برخی از واحدهای مرغداری گوشتی استان تهران در محل دفتر معاونت بهبود تولیدات دامی برگزار شد.
در این جلسه ضمن احصای عوامل موثر در عدم فعالیت واحدها درخصوص چگونگی رفع موانع تولید بحث و بررسی شد.
هم چنین مقرر شد با استفاده از ظرفیت زنجیره تولید گوشت مرغ ماکیان دام سینا، تعدادی از این واحدها تا ظرفیت 400 هزارقطعه در دوره با هماهنگی اتحادیه مرغداران استان تهران فعال سازی شود.
دیدگاه تان را بنویسید