بازار استان تهران با عرضه روزانه حدود ۸۰۰ تا هزارتن مرغ متعادل می شود
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران گفت: میزان مصرف روزانه مرغ استان تهران حداقل ۸۵ تن و حداکثر ۱۴۵۰ تا ۱۵۰۰ تن است.
به گزارش ایانا در استان تهران، علیرضا قاسمی فرزاد درجلسه با یک شرکت تولیدکننده مرغ گرم با اشاره به میزان مصرف روزانه مرغ استان تهران اظهار کرد: میزان مصرف مرغ در استان تهران در فصول مختلف متفاوت است و عوامل مختلفی مانند کرونا و تعطیلات عید نوروز بر این میزان تاثیر میگذارند اما به طور کلی میزان مصرف روزانه مرغ استان تهران حداقل ۸۵۰ تن و حداکثر ۱۴۵۰ تن است و در ایام عید به ۱۵۰۰ تن نیز میرسد.
وی افزود: روزانه اگر ۸۰۰ تا ۸۵۰ تن و حتی حدود ۱۰۰۰ تن مرغ عرضه شود، بازار استان تهران به تعادل مطلوبی می رسد.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران سپس تصریح کرد: درصدد هستیم تا با افزایش ظرفیت شرکت های تولید مرغ در استان تهران بخشی از نیاز استان را در خود استان تامین کنیم و در این مسیر اقدامات حمایتی برای افزایش ظرفیت این قبیل شرکت ها انجام می شود.
دیدگاه تان را بنویسید