افزایش شمار مبتلایان تب کریمه کنگو
مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور ضمن اعلام افزایش مبتلایان به تب کریمه کنگو به 18 نفر و فوت یک تن از هموطنان، بر لزوم رعایت توصیههای بهداشتی تاکید کرد.
به گزارش ایانا، امین اسدی مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور بابیان اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا شده، افزود: تب کریمه کنگو بیماری مشترک بین انسان و دام است که در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، منجر به ابتلای انسان خواهد شد.
وی بیان کرد: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور، شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دامها، سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان ) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محلهای غیرمجاز، تهیه گوشت موردنیاز از محلهای مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام بهصورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد.(دمای یخچال)، روشهای حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابلکنترل است.
به گفته اسدی، این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن میشود.
وی افزود: تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاهها و مراکز بستهبندی کار میکنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.
دیدگاه تان را بنویسید