Iranian Agriculture News Agency

تولید سالانه ۱.۹ میلون تن شیر در استان اصفهان

عمده کشاورزان استان اصفهان به دامپروری روی آورده اند.

تولید سالانه ۱.۹ میلون تن شیر در استان اصفهان
به گزارش خبرنگار اعزامی پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، به استان اصفهان، رییس سازمان جهاد کشاورزی این استان امروز در بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی دام، طیور، آبزیان، دامپزشکی و فرآورده های لبنی صادراتی با بیان این مطلب گفت: اصفهان بیش از ۱۰.۷ میلیون هکتار وسعت و ۵۶۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد و بیش از نیمی از این اراضی به دلیل خشکی و کم آبی دچار آیش اجباری و عدم کشت شده است.
 
مهرداد مرادمند ادامه داد: عمده کشاورزان به دامپروری روی آورده اند و تولیدات ارزنده ای داشته اند.
 
وی با بیان این که استان اصفهان بیشترین تولید شیر کشور را دارد، اظهار داشت: این استان سالانه بیش از ۱.۹ میلیون تن شیر تولید می کند و واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی مربوط به آن را برنامه ریزی کرده است.
مرادمند اضافه کرد: بیشترین تولید شیر خشک کشور و صنایع لبنی متعلق به استان اصفهان است.
 
رییس سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: استان اصفهان پرورش طیور، تخم مرغ و سایر ماکیان را در قالب زنجیره ارزش پی گیری می کند.
 
مرادمند در همین حال بیان کرد: استان اصفهان در تولید بوقلمون، تخم مرغ و شتر مرغ رتبه نخست کشور را دارد.
انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید