رئیس مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان مطرح کرد:
توسعه صنعت شیلات مستلزم تنوعبخشی به محصولات آبزی
رئیس مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور از لزوم تنوعبخشی فراوردههای آبزیان باهدف گسترش بازار و ایجاد مزیت سرمایهگذاری در این حوزه سخن گفت.

سید حسن جلیلی در گفتوگو با خبرنگار ایانا با اشاره به اینکه یکی از ارکان توسعه دریا محور حوزه شیلات است افزود: توسعه شیلات منوط به توسعه فرآوری و صنایع تبدیلی محصولات شیلاتی است که این نیز بهنوبه خود مستلزم ایجاد، تقویت و توسعه بازار آبزیان و محصولات شیلاتی است.
وی ادامه داد: برای توسعه بازار آبزیان دو مسیر در پیش روداریم. یکی مسیرهای مربوط به فرهنگسازی و افزایش تقاضا که برای تحقق این مهم باید روی تغییر علایق، سلایق، نوع تقاضا و نیز فرهنگ، در گروههای مختلف مصرفکنندگان، با توجه به گستردگی اقلیم و سرزمینی ایران کارکنیم که مردم اقصی نقاط کشور به مصرف فراوردههای دریایی علاقهمند شوند. این امر میتواند با تبلیغات، فرهنگسازی، آموزش و اقداماتی ازایندست محقق شود.
جلیلی ادامه داد: راه دیگری که دستیابی به آن راحتتر نیز خواهد بود، طراحی و تولید محصولات، مطابق سلایق گروههای مختلف مصرفکنندگان است. بهعنوانمثال برای گروههای مختلف سنی، درآمدی، جغرافیای محل زندگی، شرایط زندگی شهری و کاشانهای و نظایر اینها، با ایجاد تنوع در طعم، شکل و بافت، محصولاتی را طراحی و فرموله کنیم.
رئیس مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان افزود: بدیهی است که این کار مستلزم تنوعبخشی هرچه بیشتر به فرآوردههای آبزیان است تا جایی که بتواند پاسخگوی خواستهها و ترجیحات مصرفکننده باشد. طبیعتاً افزایش تقاضا، رغبت به سرمایهگذاری و جذب سرمایه را نیز بیشتر خواهد کرد و این باعث افزایش مزیت نسبی سرمایهگذاری در حوزه شیلات و رونق این بخش خواهد بود که ازجمله مباحث بسیار مهمی است که ما در بحث توسعه اقتصاد دریا محور در راستای تحقق اهداف سازمان شیلات ایران، برای توسعه اقتصاد شیلاتی کشور دنبال میکنیم.
دیدگاه تان را بنویسید