راه اندازی۲۰۰۰ طرح آبزی پروری خرد توسط بنیاد برکت/ تطابق با اقلیم مهمترین قدرت شیلات است.
تهران-ایانا- در حاشیه نمایشگاه بین المللی شیلات تهران از چهار طرح آبزی پروری اجرا شده توسط بنیاد برکت رونمایی شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در حاشیه نمایشگاه بینالمللی شیلات، از چهار طرح شیلاتی اجرا شده توسط بنیاد برکت در استانهای خراسان شمالی،کرمانشاه، خوزستان و هرمزگان به صورت وبیناری رونمایی شد.
سید حسین حسینی، معاون وزیر و رییس سازمان شیلات ایران در این مراسم گفت: تطبیق با اقلیم مهم ترین قدرت شیلات است و در این راستا بنیاد برکت طرح های بسیاری را در این زمینه راه اندازی کرده است.
وی افزود: تاکنون بهره برداری از 1922 طرح خرد و کارگاهی و 82 طرح بنگاهی در حوزه آبزی پروری و صنایع و زنجیره آبی انجام شده است.
حسینی افزود: اجرای سیاست های ابلاغی توسعه دریامحور، تعریف مأموریت های مشترک با سایر بخش ها از جمله بنیاد برکت را می طلبد و در این راستا سازمان شیلات ایران سالانه اجرای 300 پروژه را در دستور کار دارد.
وی ادامه داد: محرومیت زدایی و دستیابی به حکمرانی غذایی، تنها با همدلی و همکاری سازمان ها و دستگاه های دیگر امکان پذیر است.
امیرحسین مدنی، مدیر عامل بنیاد برکت، با بیان این که نماد نمود اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دریا محور و جهش تولید با مشارکت مردم، طرحهای آبزی پروری است گفت: این طرح ها در جای جای کشور به ویژه در مناطق کمتر برخوردار راهاندازی میشوند.
وی افزود: طرحهایی که در این حوزه با مشارکت مردم اجرایی میشوند، هم اقتصاد مقاومتی را رقم میزنند و میتوانند در جهت توسعه اقتصاد دریا به کمک امنیت غذایی کشور بیاید؛ و هم توسعه تولید با مشارکت مردم محقق می شود.
نیازی با اشاره به پیشرفت ۲۵ درصدی در مسیر اهداف تعیین شده با سازمان شیلات گفت: در مجموع قرار است ۸۵۰۰ واحد آبزی پروری توسط بنیاد برکت راه اندازی شود که از این بین ۸۰۰۰ واحد خرد و ۵۰۰ واحد بنگاهی هستند.
وی توضیح داد این اقدام در قالب یک تفاهم سه ساله انجام میشود، که در حال حاضر با گذشت یک سال از این تفاهم، نزدیک به ۲۰۰۰ طرح خرد و ۴۲ طرح بنگاهی به بهرهبرداری میرسند.
مدیر عامل بنیاد برکت تاکید کرد: این مسیر را با قوت ادامه میدهیم. اشکالات را احصا کرده و با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و سازمان شیلات اتفاقات بزرگی در این ارتباط رقم خواهد خورد.
خبرنگار: شبنم مسعودی
دیدگاه تان را بنویسید