ماهی قزلآلا در مبادی عمده فروشی با قیمت 200 هزار تومان عرضه میشود/ ماهی شب عید تامین است
تهران- ایانا- مدیرعامل اتحادیه سراسری پرورش دهندگان ماهیان سردابی از آمادگی این اتحادیه برای عرضه با قیمت مناسب ماهی در صورت فراهم شدن شرایط حمایتی و محل عرضه ماهی از طرف سازمانها و ارگانها خبر داد.

آرش نبیزاده در گفتگو با خبرنگار ایانا با اعلام اینکه ماهی قزل آلا برای تامین نیاز ماهی شب عید به میزان کافی در بازار وجود خواهد داشت، گفت: قیمت ماهی قزل آلا در مبادی عمده فروشی به طور متوسط ۲۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است و در حال حاضر در میادینی مانند میدان بعثت با همین قیمت عرضه میشود.
وی دلیل اختلاف قیمت بالای عرضه عمده و خرده فروشی ماهی در فروشگاهها را در کنار هزینه بر بودن حمل و نگهداری ماهی، به دلیل لزوم حفظ زنجیره سرد، محدودیت بازار این محصول دانست و گفت: در صورتی که مصرف ماهی از طرف خانوار بیشتر مورد استقبال قرار بگیرد و حجم عرضه ماهی افزایش یابد، با تحقق صرفهجویی در مقیاس، شاهد کاهش قیمت ماهی در مبادی خرده فروشی خواهیم بود.
نبیزاده در ارتباط با برنامه ریزی برای عرضه ارزانقیمت ماهی در غرف میوه و ترهبار گفت: تولیدکنندگان ماهیان سردابی ذهنیت خوبی از همکاری با غرف میادین میوه و تره بار ندارند. در سالهای گذشته، میادین وعدههای خود را در ارتباط با اجاره غرفهها با شرایط حمایتی برای کاهش قیمت مصرف کننده محصولات را عملیاتی نکردند، و این عدم پایبندی به تعهدات باعث شد عرضه کنندگان ماهی، از محل هزینههایی که برای مناسبسازی غرفه برای نگهداری و عرضه ماهی کرده بودند دچار خسارت شوند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر اتحادیه ماهیان سردابی آمادگی دارد در صورت تامین شرایط حمایتی از طرف دولت، سازمانها و ارگانها، نسبت به عرضه ماهی قزلآلا با قیمت مناسب برای تامین نیاز سفره عید مردم اقدام کند.
مدیرعامل اتحادیه سراسری پرورش دهندگان ماهیان سردابی با بیان اینکه یکی از چالشهای صنعت پرورش ماهی سردابی، فرهنگ افزایش آبزی مصرفی در فصول فرد سال است؛ گفت: فرهنگ مصرف ماهی در سه ماهه پایانی سال برگرفته از ذهنیت پیشین آبزی مصرفی در فصل صید است. در گذشته امکان دسترسی به ماهی تازه فقط در فصول سرد سال از طریق صید امکان پذیر بود. در حالی که در حال حاضر ماهی قزل آلا در تمام طول سال پرورش پیدا میکند و به صورت تازه در دسترس است.
وی گفت: افزایش مصرف ماهی در فصول گرم سال میتواند علاوه بر گسترش فرهنگ آبزیمصرفی، نقش موثری در کاهش هزینه های تولید و عرضه ماهی داشته باشد.
خبرنگار: شبنم مسعودی
دیدگاه تان را بنویسید