سپر سازمان دامپزشکی در برابر تخلفات/ کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی در ماه رمضان و تعطیلات نوروزی تشدید می شود

تهران- ایانا- معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور برنامه‌ریزی این سازمان بر تشدید نظارت‌های کنترلی و بهداشتی بر تولید و عرضه محصولات خام دامی در روزهای ماه رمضان و عید نوروز را تشریح کرد.

سپر سازمان دامپزشکی در برابر تخلفات/ کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی در ماه رمضان و تعطیلات نوروزی تشدید می شود

علیرضا رفیعی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا با اشاره آغاز ماه مبارک رمضان و در پیش بودن تعطیلات نوروزی خاطرنشان کرد: به صورت طبیعی، با افزایش تقاضا برای فرآورده های خام دامی در این ایام و به تبع آن افزایش تولید و عرضه این فرآورده‌ها، اهمیت و حساسـیت کنترل و نظارت بهداشتی بر زنجیره تولید تا عرضه  فراورده‌های خام دامی با هدف حفظ سـلامت مصرف کنندگان و ارتقاء بهداشت عمومی بیش از پیش نمایان می شود.

وی افزود: در این ارتباط، با  هماهنگی با دستگاه های اجرایی مرتبط، برنامه ریزی دقیق و بهره گیری از تمامی ظرفیت ها در ستادهای استانی و شهرستانی تابعه سازمان دامپزشکی کشور، «طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی» با محورهای از تاریخ ١٤٠٣/١٢/١١ لغایت/٠١/١١ ١٤٠٤در دست اقدام خواهد بود.

 رفیعی پور، کنترل و نظـارت بهـداشتی بر تمامی مراکز تولیـد، تهیه، آماده کردن، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی تحت نظارت در تمامی ایام اجرای طرح از ساعت ٨ صبح الی ٢٠ شب در دو شیفت کاری ( از ساعت ٨ صبح الی ١٤ و ١٤ لغایت ٢٠ شب را از محورهای مهم این طرح معرفی کرد.

 وی تصریح کرد: مراکز توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی، کشتارگاه‌های دام و طیور، خودروهای ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی،  سردخانه‌های نگهداری فرآورده های خام دامی، مراکز تهیه، آماده کردن، قطعه بندی، فرآوری و بسته بندی فرآورده های خام دامی و ... مراکز تحت نظارت شبکه دامپزشکی کشور هستند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد: با توجه به ضرورت طرح  کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه، توزیع و طبخ فرآورده های مذکور،  برخورد قانونی با موارد تقلبات و تخلفات بهداشتی فرآوردههای خام دامی به ویژه عرضه خاویار تقلبی، یخ زدایی میگوی منجمد اعم از پرورشی یا دریایی و عرضه آن به عنوان میگوی تازه و مواردی از این دست در دستور کار همکاران ما در طرح تشدید قرار گرفته است.

وی افزود: همکاران ما در ستادهای استانی و شهرستانی با هدف حفظ سلامت و بهداشت پروتئین دامی مورد مصرف جامعه، مکلف به برخورد قانونی با موارد کشتار غیر مجاز دام و طیور،  برقراری کشـیک در اداره کل دامپزشـکی استان و ادارات تابعه به منظور پاسخگویی تلفنی و هماهنگ کننده بین شهروندان و اکیپ های عملیاتی در سطح شهر، و نیز انجام آزمایشات لازم در مورد فرآورده های خام دامی در طول ایام طرح هستند.

رفیعی پور بیان کرد: فعال بودن کشتارگاه های دام و طیور در ایام تعطیلات با همفکری انجمن ها و تشکل‌های ذیربط برنامه ریزی شده، و کشتارگاه‌ها مکلف به ارائه خدمات بر اساس این برنامه ریزی خواهند بود.

 

خبرنگار: شبنم مسعودی

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید