مدیرکل میراث فرهنگی ایلام خبر داد:
برگزاری نخستین جشنواره غذاهای گیاهی زاگرس در ایلام
زاگرسنشینان دارای میراث ناملموس و غنای فرهنگی هستند
مدیرکل میراث فرهنگی ایلام از برگزاری نخستین جشنواره غذاهای گیاهی زاگرس در استان ایلام خبر داد.
به گزارش ایانا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری ایلام عبدالمالک شنبهزاده مدیرکل میراث فرهنگی این استان گفت: «در حوزه گردشگری و سفر، غذا از خاطرهانگیزترین موارد سفر است و توجه به غذای سنتی بهعنوان میراث ناملموس همواره موردتوجه گردشگران است. برگزاری جشنوارههای غذا میتواند معرف غذاهای سنتی و محلی و بومی باشد و این در امر توسعه گردشگری بسیار تأثیرگذار است.»
او افزود: «تنوع اقلیمی و گیاهی حوزه زاگرس یک مزیت است و زاگرسنشینان دارای میراث ناملموس و غنای فرهنگی هستند که باید در حفظ و احیای آن کوشید.»
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری ایلام گفت: «با همین هدف جشنواره و نمایشگاه غذاهای گیاهی خوراکی زاگرس در تاریخ 18 تا 20 اردیبهشت در محل قلعه والی در قالب 25 غرفه و دو سیاهچادر با هدف شناساندن گیاهان خوراکی دارویی منطقه زاگرس برگزار میشود.»
او تصریح کرد: «در این جشنواره علاوه بر بخش رقابتی، نمایشگاهی از غذاهای بومی و محلی برپا و غذاهای سنتی نیز عرضه خواهد شد و برگزیدگان بخش غذای این رویداد گردشگری به فهرست غذاهای رستوران و مراکز پذیرایی استان افزوده میشوند.»
شنبهزاده ادامه داد: «گنجاندن غذا، پیشغذا و دسرهای بومی مناطق مختلف استان در فهرست غذاهای رستورانها و مراکز پذیرایی، با هدف معرفی تنوع فرهنگی و ظرفیت گردشگری مناطق مختلف استان در دستور کار این اداره قرار گرفته است.»
او ادامه داد: «برپایی این قبیل جشنوارهها میتواند نقش مهمی در معرفی غذاهای بومی و همچنین شناسایی آشپزهای موفق و برتر داشته باشد.»/
دیدگاه تان را بنویسید