زندگی پرثمر با الگوبرداری از ائمه اطهار
رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: باید با استفاده از آموزه های دینی و الگو برداری از زندگی ائمه اطهار و حضرت زهرا(س) زندگی معنوی و پرثمری داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار ایانا از خوزستان، رئیس سازمان در مراسم همایش مطلع عشق که به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) و جشن ۵۵ زوج جوان تازه متأهل شاغل در سازمان برگزار شد گفت: باید با استفاده از آموزه های دینی و الگو برداری از زندگی ائمه اطهار و حضرت زهرا(س) زندگی معنوی و پرثمری داشته باشیم.
سید رحمت ا... پریچهر در ادامه به ارائه بخشی از فعالیتهای سازمان پرداخت و افزود: تا کنون بالغ بر ۴۰۰ هزار هکتار از اراضی استان کشت گردیده که در مقایسه با سال گذشته بالغ بر ۵۰ هزار هکتار سطح زیر کشت بیشتری داشته ایم و امیدوارم با بارش رحمت الهی بتوانیم تولید مناسبی در استان داشته باشد.
دیدگاه تان را بنویسید