آشنایی نانوایان ایذه ای با فاز دوم طرح هوشمند سازی یارانه آرد و نان
کارگاه آموزشی آرد و نان با حضور یکصد نانوا در شهرستان ایذه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در خوزستان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایذه گفت: کارگاه آموزشی آرد و نان جهت تشریح اهداف و جزئیات فاز دوم طرح هوشمند سازی یارانه آرد و نان با حضور بیش از یکصد نفر از نانوایان شهرستان و با همکاری فرماندار شهرستان ، اتاق اصناف ، اتحادیه آرد و نان و اعضاء هیأت مدیره اتحادیه نانوایان در خصوص مسائلی از قبیل یارانه نان ، کاهش هدر رفت مصارف آرد یارانه ای ، متناسب کردن دسترسی نانوایان به آرد و یارانه ای مبتنی بر عملکرد آنها در فاز دوم ، بازرسی های مستمر ، جلوگیری از تخلفات احتمالی و سایر موارد برگزار گردید.
کوروش نوروزی افزود : مرحله دوم مرحله ای است که محدودیت تولید نان به دلیل محدودیت سهمیه برای نانوایان برداشته می شود ، جبران کمک هزینه نانوایان 2 برابر افزایش و اقتصاد تولید نان به صورت مداوم دچار مزیت و اقتصاد عدم تولید نان به صورت مداوم دچار محدودیت خواهد شد .
وی در پایان عنوان کرد : نان قوت غالب مردم و کالای استراتژیک بوده و آرد نان جزء مقوله های مهم در امنیت ملی و معیشت مردم می باشند لذا بازرسی های مستمر و نظارت های کافی در این زمینه مورد تأکید و پیگیری است .
دیدگاه تان را بنویسید