Iranian Agriculture News Agency

تولید بیش از دو هزار تن گوشت سفید در خرمشهر

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرمشهر از جوجه‌ریزی 256 هزار قطعه‌ای به طور سالانه در واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان خرمشهر خبر داد.

تولید بیش از دو هزار تن گوشت سفید در خرمشهر

به گزارش خبرگار ایانا در خوزستان، یاسر شریفی بیان کرد: 10 مرغداری فعال در سطح شهرستان وجود دارد که ظرفیت چهار بار جوجه‌ریزی در سال دارند و بر این اساس سالانه 2.2 میلیون کیلوگرم گوشت سفید در شهرستان تولید می‌شود.

وی اضافه کرد: گوشت مرغ علاوه‌بر اینکه حاوی انواع مختلفی از ویتامین‌ها است، سرشار از مواد معدنی مختلف از جمله فسفر، اسید امینه تریپتوفن، نیاسین، ویتامین B6 و سلنیوم است که برای سلامتی انسان اهمیت ویژه و اساسی دارد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید