پخت نان تافتون با آرد کامل برای اولین بار در دزفول
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول از پخت آزمایشی نان تافتون با آرد کامل برای اولین بار در نانواییهای شهرستان دزفول خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در خوزستان، بهروز قمرزاده با اشاره به اینکه آرد کامل محصول آسیاب کردن کامل گندم است و همه اجزای گندم از جمله مغز، جوانه رویان و سبوس را در بر میگیرد، بیان کرد: فیبر بالا، پروتئین، مواد معدنی و ویتامینها از جمله ارزشهای غذایی آرد گندم کامل است که در سلامت سیستم گوارش و کنترل قند خون نقش بسزایی دارد.
وی ادامه داد: به همین منظور علاوه بر وجود تعداد هفت واحد نانوایی بربری در شهرستان که از آرد کامل برای تولید نان رژیمی استفاده میکنند، در تلاش هستیم که این آرد را به سمت نانواییهای تافتون که اصلیترین نان سفره مردم شهرستان است سوق دهیم و برای اولین بار بهصورت آزمایشی در یکی از واحدهای نانوایی شهرستان تولید نان تافتون با آرد کامل شروع شد.
قمرزاده خاطرنشان کرد: به زودی با همکاری کارخانه آرد شعله شهرستان بهمنظور تولید آرد کامل و همکاری نانواییهای منتخب و جدیدالاحداث در شهرستان، نان تافتون رژیمی در اختیار همه همشهریان عزیز قرار خواهد گرفت.
دیدگاه تان را بنویسید