آشنایی با تنظیم کمباین برای کاهش ضایعات در باوی
کارگاه آموزشی ترویجی آمادهسازی و تنظیم کمباین برداشت گندم در شهرستان باوی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در خوزستان، همزمان با فصل برداشت گندم و کلزا و لزوم آمادگی و آشنایی کشاورزان و کمباین داران با نحوه کارکرد ادوات برداشت، کارگاه آموزشی ترویجی آمادهسازی و تنظیم کمباین برداشت گندم توسط جعفر حبیبی اصل عضو هیئتعلمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان در شهر ویس از توابع شهرستان باوی برگزار شد.
حبیبی اصل ضمن اشاره به زمان دقیق برداشت محصول و نحوه آمادهسازی کمباین، بر لزوم تمیز بودن و ضدعفونیشدن کمباین قبل از شروع برداشت تأکید کرد.
همچنین نحوه تنظیم قسمتهای مختلف کمباین از جمله هد برداشت، تغذیهکننده، کوبنده، جداکننده، الکها، بالابر و بادبزن بهصورت عملی آموزش داده شد.
در ادامه برای جلوگیری از ضایع شدن دانهها در طی برداشت توصیههایی از جمله بازدید مرتب خروجی کاه کمباین و مخزن دانه را ارائه و نحوه انجام تنظیمات لازم در کمباین را آموزش داده شد.
در پایان نیز توصیه شد برای داشتن برداشت خوب با کمترین ضایعات، بهتر است.
کشاورز در زمان برداشت، هم پای کمباین در مزرعه حضور داشته و نظارت لازم را داشته باشد.
خبرنگار: حدیث چاروسایی
دیدگاه تان را بنویسید