Iranian Agriculture News Agency

ارتقاء کیفیت نان در دزفول

در راستای بهبود و ارتقاء کیفیت نان در شهرستان دزفول کارگاه آموزشی برگزار و از شرکت خمیر مایه دز بازدید شد.

ارتقاء کیفیت نان در دزفول

به گزارش خبرنگار ایانا در خوزستان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول گفت: در راستای بهبود زنجیره تولید نان برای ارتقای کیفیت نان تولیدی کارگاه آموزشی استفاده از خمیر مایه در فرآوری و تخمیر خمیر برای پخت نان سالم برگزار و از شرکت خمیر مایه دز بازدید شد.

بهروز قمرزاده خاطرنشان کرد: نشست‌های کارشناسی و تخصصی پیرامون ارتقای کیفیت نان‌های تولیدی در دزفول در راستای استفاده از روش‌های علمی برای بهبود کیفیت نان تولیدی شهرستان استمرار خواهد داشت.

وی یادآور شد: یکی از برنامه‌های مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان دزفول در سال ۱۴۰۳ در راستای تحقق شعار سال و پیام مقام معظم رهبری؛ ارتقاء کیفیت نان در شهرستان دزفول و شهرهای اقماری حوزه شهرستان و روستاها است.

 

خبرنگار: حدیث چاروسایی

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید