لزوم کاهش ضایعات نان و بهبود زنجیره تولید از گندم تا نان
خوزستان- ایانا- سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: این استان مقام اول تولید گندم کشور را دارد؛ اما کیفیت نان متناسب با گندم تولیدی نیست.

جواد سلطانی کاظمی در نشست هماهنگی دومین جشنواره ملی نان خوزستان گفت: این استان مقام اول در تولید و کیفیت گندم را دارد، اما کیفیت نان تولیدی متناسب با کیفیت گندم نیست همچنین ضایعات نان در این استان بسیار بالاست و نیاز به بررسی و کارشناسی دقیق دارد.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خوزستان افزود: در زنجیره تولید گندم تا تبدیل آن به نان، برخی مراحل به خوبی انجام میشود، اما در بخشهایی مانند فرآیند پس از برداشت، مشکلاتی وجود دارد که باعث کاهش کیفیت نهایی محصول میشود.
سلطانی کاظمی با بیان اینکه برای تولید گندم و تولید آرد به کشاورزان و تولید کنندگان از سوی دولت یارانه ارائه می شود و هزینه ملی صرف محصول نان میشود ادامه داد: برگزاری جشنواره ملی نان میتواند به بهبود این زنجیره کمک کند و به عنوان محلی برای ارائه آخرین دستاوردها و فناوریهای مرتبط با تولید نان مورد استفاده قرار گیرد.
وی بر لزوم بینالمللی کردن این جشنواره و تبدیل آن به یک رویداد مهم در سطح ملی و بینالمللی تأکید کرد.
سلطانی کاظمی همچنین به نقش دانشگاهها و مراکز آموزشی در آموزش و فرهنگسازی برای کاهش ضایعات نان و بهبود کیفیت نان اشاره و افزود: فرهنگ مصرف درست نان و کاهش ضایعات نیاز به آموزش و آگاهیبخشی دارد.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در پایان خواستار همکاری تمام ادارات و سازمانهای مرتبط برای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره شد و تأکید کرد: ما باید از این فرصت برای بهبود کیفیت نان و کاهش ضایعات استفاده کنیم و این جشنواره را به سمت اهداف مشخصی هدایت کنیم.
دیدگاه تان را بنویسید