امیری زاده خبر داد:
تخصیص ۲۰۰ تن کنسانتره رایگان به دامداران خسارت دیده از زلزله در اندیکا
کمیته برآورد خسارات دامداران زلزله زده اندیکا تشکیل میشود
رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: برای برآورد خسارت دام های این مناطق نیز کمیتهای متشکل از سازمان جهاد کشاورزی، امور عشایر و دامپزشکی با همکاری فرمانداری تشکیل می شود.

به گزارش خبرنگار ایانا در خوزستان، خدارحم امیری زاده رییس سازمان در بازدید از مناطق زلزله زده اندیکا و جلسه ای که با فرمانداری و تشکل های مردمی شهرستان این شهرستان برگزار شد گفت: زلزله های اخیر به مناطق مسکونی این شهرستان خسارت های زیادی وارد کرده و این منازل نیاز به بازسازی و تعمیر دارند و تا زمانیکه منازل مرمت شوند به طور موقت باید جایگاهی برای دام و علوفه دامها فراهم شود که در حال بررسی برای حل این مشکل هستیم.
وی افزود: علاوه بر سهمیه تخصیص یافته به شهرستان در حال پیگیری برای اختصاص علوفه رایگان برای دامداران این مناطق هستیم.
امیری زاده در ادامه اظهار کرد: برای برآورد خسارت دام های این مناطق نیز کمیته ای متشکل از سازمان جهاد کشاورزی، امور عشایر و دامپزشکی با همکاری فرمانداری تشکیل می شود تا پیگیر تخصیص اعتبار برای جبران خسارت دامداران این مناطق باشند.
وی به توزیع یک هزار و ۶۰۰ تن کنستانتره دامی برای جبران خسارت خشکسالی عشایر اشاره و اضافه کرد: اکثر این عشایر در شهرستان های شمالی استان هستند و قرار است ۲۰۰ تن کنستانتره رایگان نیز طی روزهای آینده به عشایر اندیکا تعلق گیرد.
دیدگاه تان را بنویسید