Iranian Agriculture News Agency

سطح مبارزه با ملخ‌های بومی به ۱۱۷ هزار هکتار در ۲۰ استان رسید

مدیر مبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات گفت: بنابر آمار ۷۰ تا ۷۵ درصد مبارزه علیه ملخ‌های بومی مربوط به ملخ‌های مراکشی و مابقی دیگر انواع ملخ است.

سطح مبارزه با ملخ‌های بومی به ۱۱۷ هزار هکتار در ۲۰ استان رسید

به گزارش ایانا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سعید معین در این خصوص گفت: بنابر آخرین آمار تاکنون در سطح ۱۱۷ هزار هکتار مبارزه علیه ملخ‌های بومی در ۲۰ استان کشور صورت گرفته است.

به گفته او، برآورد‌ها حاکی از آن است که سطح مبارزه علیه ملخ‌های بومی حداکثر به ۱۲۰ هزار هکتار برسد و اکنون مبارزه تنها در استان‌های سردسیر آذربایجان غربی و مناطقی از کردستان در حال انجام است.

معین با بیان این که مبارزه علیه ملخ‌های بومی در استان تهران به پایان رسیده است، افزود: مجموع مبارزه ملخ‌های بومی در استان تهران به حدود  ۵ هزار هکتار بوده که بخشی از این سطح مبارزه مربوط به ملخ‌های مراکشی و بخشی ملخ‌های شاخک بلند است.

به گفته وی، بنابر آمار ۷۰ تا ۷۵ درصد مبارزه علیه ملخ‌های بومی مربوط به ملخ‌های مراکشی و مابقی دیگر انواع ملخ است.

مدیر مبارزه با آفات عمومی و همگانی حفظ نباتات درباره علت چرایی وجود برخی گونه‌های ملخ در سطح شهر افزود: مبارزه در خصوص ملخ‌هایی که جزء لیست آفات عمومی هستند، به اتمام رسیده است و مشکلی در این خصوص نداریم و مبارزه با این گونه ملخ‌ها که تراکم آن زیاد نیست، جزء وظایف سازمان جنگل‌ها است.

وی درباره آخرین وضعیت حمله ملخ‌های صحرایی به کشور گفت: اکنون احتمال حمله ملخ صحرایی به کشور حدود ۶۰ درصد است که در صورت بروز طوفان‌های چرخنده احتمال هجوم در دی و بهمن ماه امسال به ۸۰ درصد می‌رسد.

معین گفت: هجوم قطعی ملخ به ایران دست‌کم به سه طوفان نیاز دارد که نخستین طوفان باید در تیر و مرداد ماه در شبه جزیره عربستان رخ دهد که در صورت وقوع این مهم، کشور وارد مرحله آماده‌باش برای مقابله با این آفت خواهد شد.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید