متوسط عملکرد پیاز در شاهرود 70 تن در هکتار است
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: متوسط عملکرد محصول پیاز در این شهرستان 70 تن در هکتار برداشت شد.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان سمنان، علیاصغر حجی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود اظهار کرد: برداشت پیاز در سطح 300 هکتار از مزارع شهرستان شاهرود انجام شد.
وی با بیان اینکه برداشت از اواسط شهریورماه آغاز و تا نیمه آبان ماه ادامه داشت افزود: متوسط عملکرد محصول پیاز در شهرستان شاهرود 70 تن در هکتار است که مهمترین ارقام کشت شده این محصول شامل «میگون» و «زرگان» است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود به برخی از ویژگیهای ارقام کشت شده پیاز در این شهرستان اشاره کرد و گفت: مهمترین ویژگی رقم «زرگان» ماندگاری پس از برداشت و بازارپسندی است.
حجی با بیان اینکه متأسفانه عواملی سبب خسارت به محصول پیاز میشود؛ گفت: عوامل خسارتزای اصلی پیاز شامل تریپس، برگخوار پیاز، پوسیدگی ریشه و علفهای هرز است.
دیدگاه تان را بنویسید