Iranian Agriculture News Agency

بعیدی نژاد:

ایران به دنبال رابطه دوستانه با سایر کشورها است

سفیر ایران در لندن با اشاره به اصول سیاست خارجی ایران مبتنی بر نفی سلطه غرب و شرق بر کشور گفت: تهران به‌ جز رژیم صهیونیستی به دنبال رابطه‌ دوستانه با دیگر کشورها بر اساس رفتار و احترام متقابل است.

ایران به دنبال رابطه دوستانه با سایر کشورها است

به گزارش ایانا، حمید بعیدی نژاد روز جمعه در صفحه اینستاگرام خود نوشت که دولت دوازدهم اعتقاد دارد سیاست خارجی را با کمترین هزینه پیش ببرد و روابط خود را با کشورهای دنیا بر همین اساس تنظیم کند. 
وی در همین رابطه به «نقش تاریخی» محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان اشاره و تصریح کرد که سیاست خارجی ایران در شرایط مناسبی قرار دارد. «هم به سیاست اصولی نفی سلطه پایبند است و هم بهبود روابط با دیگر کشورها به‌ویژه همسایگان را در دستور کار خود قرار داده است.»
بعیدی نژاد در عین‌حال رابطه با رژیم صهیونیستی را منتفی دانست و با اشاره به اظهارات تهدیدآمیز روز گذشته بنیامین نتانیاهو درباره حمله هسته‌ای به ایران عنوان کرد: او برای بیرون آمدن از زیر فشار داخل، بر روی تهدید ایران سرمایه‌گذاری کرده است. رژیم صهیونیستی مشکلش فلسطین است که آنجا را اشغال کرده و مردم را قتل‌عام می‌کند؛ بعد می‌گوید ما بزرگ‌ترین دموکراسی خاورمیانه هستیم و برای سرپوش گذاری روی این ظلم‌ها مرتب تهدید ایران را مطرح می‌کند.
سفیر کشورمان در بخش اصلی یادداشت خود، به تلاش آمریکا و هم‌پیمانانش برای بی‌اعتماد کردن مردم ایران به حکومت پرداخت و نوشت: شروع جنگ اقتصادی تمام‌عیار علیه ایران توسط ایالات‌متحده یک تحلیل نیست بلکه موضع رسمی این کشور است. چنانچه ترامپ و سپس وزیر خارجه آمریکا تاکید کرده‌اند، آنها قصد دارند با ایجاد فشار و تحریم و به‌تبع آن ایجاد نارضایتی، مردم را علیه حکومت ایران بشورانند تا بدین‌وسیله نظام ایران را سرنگون نمایند. سه روز پیش در کنفرانس بنیاد دفاع از دمکراسی نیز بار دیگر مقام های آمریکایی همین مواضع را اعلام کردند. 
وی افزود: نباید هیچ‌گونه شکی داشته باشیم که این برنامه یک پیوست رسانه‌ای هم دارد. فشار بر مردم اگر با ناامید ساختن آنان، بی‌اعتماد ساختن مردم به مسئولان و کاشتن بذر تفرقه و اختلاف نباشد، نخواهد توانست به نتیجه مطلوب برسد.
بعیدی نژاد در این‌ باره توضیح داد: در دو سال گذشته با برجسته شدن نقش مؤسساتی مانند کمبریج آنالیتیکا نقش بالقوه‌ رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی در تخریب افکار عمومی حداقل در کشورهای غربی به‌ ویژه آمریکا به اثبات رسید، بطوریکه مدیر فیس‌بوک را چندین بار به عذرخواهی واداشت. دست‌کاری بر جریان افکار عمومی از طریق شبکه‌های مجازی توانست نتیجه انتخابات آمریکا را تغییر دهد.
سفیر کشورمان یادآور شد: در ایران عطش مردم برای آگاهی و دانستن واقعیت‌ها و تبادل نقطه نظرات و اطلاعات؛ ریشه در فرهنگ غنی آنها دارد. اما همین امر بالقوه زمینه مناسبی را برای سوء استفاده هم فراهم می‌کند.
وی افزود: امروز مشهود است که افراد بسیار اندکی با ساختن ده‌ها حساب و شناسه‌ جعلی و حتی بدون داشتن هیچ هویتی در فضای مجازی با ساختن اخبار دروغ و ساختگی فضای کشور را مسموم کنند. آنها صبح که از خواب برمی‌خیزند با اتکا به آخرین تحولات شب گذشته، ماشین دروغ و سم‌پاشی را به راه می‌اندازند و خبری جعلی یا تحلیلی مغرضانه را در لباس هزل و لطیفه و یا جدی در وسعتی گسترده منتشر می‌نمایند و بسیاری از افراد نیز بدون توجه با ارسال ساده این اخبار و تحلیل‌ها به‌مثابه نیروهای حامی آنها درمی‌آیند.
بعیدی نژاد اضافه کرد: آنان برای دروغ و اخبار جعلی حدی نمی‌شناسند، نه نیاز به ارائه مدرک می‌بینند و نه به سند و مدرکی نیاز دارند. روز روشن باوجود در دسترس بودن متن مصوب کنوانسیون خزر، مسئولین را به فروختن سرزمین و حاکمیت کشور متهم و جو جامعه را ملتهب می‌کنند. 
وی با بیان اینکه دسترسی به اطلاعات و اخبار و به اشتراک گذاشتن آنها حق مردم ایران است، افزود: ولی فرهنگ استفاده صحیح از هر فن‌آوری را نیز لازم است در نظر بگیریم. 
سفیر کشورمان هشدار داد: در شرایطی که دشمن برای ضربه زدن به ما در تلاش است، لازم است مراقب باشیم. به هر خبری اعتماد نکنیم. صحت و درستی مطالب را از منابع موثق مورد اعتماد خود سؤال کنیم. هر خبر و تحلیلی را ارسال نکنیم. جنگ رسانه‌ای و روانی را جدی بگیریم.
به گزارش ایرنا، دولت آمریکا اردیبهشت گذشته به‌ طور یک‌جانبه از توافق هسته‌ای ایران باکشورهای 1+5 که در سال 2015 (1394) به امضا رسید، خارج شد و ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا 15مردادماه فرمان اجرایی بازگشت تحریم‌ها را علیه ایران امضا کرد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید