برداشت بیش از 121 هزارتن میوه گرمسیری در سیستانوبلوچستان
مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: سیستان وبلوچستان بادارابودن شرایط آب وهوایی استوایی، گرم ومرطوب خواستگاه متنوع ترین میوه های گرمسیری کشورمحسوب می شود به طوری که درتولید برخی میوه ها درکشوربی رقیب است.
اردشیر شهرکی در گفتوگو با خبرنگار ایانا دراستان سیستانوبلوچستان، افزود: امسال 121 هزارو800 تن میوه گرمسیری دراستان تولید وروانه بازارهای مصرف داخل وخارج استان شده است.
وی سطح زیرکشت میوههای گرمسیری استان را بالغ بر 8 هزار و 500 هکتار اعلام کرد و افزود: موز با 4 هزار و 798هکتار، انبه به یک هزارو300 هکتار، کنار با یک هزار و 380 هکتار، گواوا با 600 هکتار و چیکو با 250 هکتار بیشترین سطح باغات میوههای گرمسیری سیستانوبلوچستان را تشکیل میدهند.
به گزارش ایانا، جنوب سیستان وبلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهرهگیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمهگرمسیری و منحصربهفرد از جمله موز، پاپایا، گواوا، انبه، آناناس، نارگیل، زیتون محلی، تمبر هندی، بیدام، پالسا، سیتاپل، جمبولان، چیکو و مرکبات دارد.
دیدگاه تان را بنویسید