تولید بیش از ۳ هزار تن گوشت قرمز در فسا
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا گفت: در سال گذشته 3577 تن گوشت قرمز در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شده است.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، ناصرانصاری تصریح کرد: این مقدار از گوشت قرمز در بیش از دو هزار واحد دامپروری دام سبک و هزار واحد دامداری دام سنگین تولید شده است.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه شهرستان فسا یکی از قطب های دامپروری و تولید گوشت قرمز در استان فارس است، ابراز کرد: با توجه به اهمیت این موضوع تا کنون 15 واحد پرورش دام سبک و 34 واحد نگهداری دام سنگین به صورت صنعتی در این شهرستان فعال است.
به گفته وی؛ در شهرستان فسا بیش از 520 هزار راس دام سبک و بالغ بر 18 هزار راس دام سنگین در حال پرورش و نگهداری است.
او بیان کرد: این شهرستان یکی از مبادی ارسال دام زنده پرواری به سایر نقاط کشور مانند استان های اصفهان، یزد و تهران است که در مواردی به خارج از کشور نیز صادر می شود.
شهرستان فسا در 130 کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است.
دیدگاه تان را بنویسید