کشت نشایی پیاز در پاسارگاد آغاز شد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاسارگاد گفت: کشت نشایی پیاز در سطحی بیش از 200 هکتار از اراضی این شهرستان از اوایل اسفند ماه آغاز شده است و تا اردیبهشت ماه ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، یحیی مرادی با بیان اینکه پیاز از پر مصرفترین محصولات سبزی است، تصریح کرد: پیش بینی می شود از اواسط خرداد ماه مزارع پیاز نشایی شهرستان پاسارگاد آماده برداشت بیش از 12 هزار تن محصول باشند.
به گفته وی؛ در کشت به روش نشایی، بعد از جوانه زدن بذر پیاز و رسیدن به مرحله سه برگی در خزانه، کشت در اراضی انجام می شود که با توجه به زود بازده بودن این روش بعد از گذراندن دوره حدود سه ماهه محصول آماده برداشت میشود.
این مقام مسئول با بیان اینکه کشت نشایی علاوه بر کاهش مصرف آب و نهادههای مورد نیاز، باعث افزایش بهره وری منابع آب و خاک نیز خواهد شد، ابراز کرد: غالب مزارع پیاز شهرستان پاسارگاد در بخش مرکزی این شهرستان کشت شده که با توجه به نیاز بازار به این محصول افزایش سطح زیر کشت آن پیش بینی می شود.
دیدگاه تان را بنویسید