Iranian Agriculture News Agency

تولید چهار هزار تن مویز در کوار

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار گفت: با فرآوری بیش از 22 هزار تن انگور در این شهرستان، پیش‌بینی می‌شود چهار هزار تن مویز تولید و روانه بازار مصرف شود.

تولید چهار هزار تن مویز در کوار

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، عبدالرسول جوکار بیان کرد: مویز تولیدی شهرستان کوار از ارقام ریش بابا و رطبی بوده و به دو روش تیزابی و آفتابی تهیه می‌شود.

به گفته وی؛ میزان 70 درصد انگور تولید شده در شهرستان کوار به مصرف تازه خوری می‌رسد و 30 درصد آن فرآوری شده و به‌صورت مویز، آب میوه و شیره انگور مصرف می‌شود.

جوکار خاطرنشان کرد: کیفیت خوب محصول تولیدی سبب شده علاوه‌بر مصرف در بازارهای داخلی به کشورهای همسایه نیز صادر شود.

این مقام مسئول افزود: در چند سال اخیر اقداماتی از جمله برگزاری کارگاه‌های آموزشی، صدور مجوزهای صنایع فرآوری و پرداخت تسهیلات توسط صندوق حمایت از بخش کشاورزی انجام شده که نقش موثری در تنظیم بازار انگور و اشتغال‌زایی در شهرستان داشته است.

با توجه به خواص منحصر به فرد مویز، قرار گرفتن آن در رژیم غذایی علاوه‌بر تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن در سلامتی انسان نیز مفید است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید