تولید 20 هزار تن انگور در سرچهان
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرچهان از پایان عملیات برداشت انگور از سطح دو هزار هکتار تاکستانهای این شهرستان خبر داد و گفت:حدود ۲۰ هزار تن محصول از این باغات برداشت و روانه بازار مصرف شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، علی موسی پور جشنی با بیان اینکه عملیات برداشت انگور از اواخر مردادماه آغاز شد و تا اواخر شهریورماه داشت، افزود: بیشترین سطح زیرکشت انگور در حومه شهر حسامی شهرستان سرچهان قرار دارد و ارقام کشت شده از نوع کشمشی بواناتی، پیکامی، سیاه سردشت و صاحبی هستند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه انگور نسبت به سایر درختان میوه، تحمل بیشتری نسبت به کم آبی و خشکسالی دارد، اضافه کرد: تولیدات انگور بهصورت تازه خوری، کشمش، مویز و شیره انگور در سبد غذایی شهروندان قرار میگیرد و کشمش تولیدی به دلیل شهد بالا و کیفیت مطلوب، طرفداران خاص خود را دارد.
موسی پور جشنی از توصیه و تأکید کارشناسان باغبانی به استفاده از روش داربستی به متقاضیان سخن گفت و یادآور شد: با توجه به افزایش کیفی و کمی محصول تولیدی به روش مذکور، تاکنون 60 هکتار از تاکستانهای شهرستان سرچهان به این روش احداث شدهاند.
دیدگاه تان را بنویسید