Iranian Agriculture News Agency

تولید 20 هزار تن انگور در سرچهان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرچهان از پایان عملیات برداشت انگور از سطح دو هزار هکتار تاکستان‌های این شهرستان خبر داد و گفت:حدود ۲۰ هزار تن محصول از این باغات برداشت و روانه بازار مصرف شد.

تولید 20 هزار تن انگور در سرچهان

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، علی موسی پور جشنی با بیان اینکه عملیات برداشت انگور از اواخر مردادماه آغاز شد و تا اواخر شهریورماه داشت، افزود: بیشترین سطح زیرکشت انگور در حومه شهر حسامی شهرستان سرچهان قرار دارد و ارقام کشت شده از نوع کشمشی بواناتی، پیکامی، سیاه سردشت و صاحبی هستند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه انگور نسبت به سایر درختان میوه، تحمل بیشتری نسبت به کم آبی و خشک‌سالی دارد، اضافه کرد: تولیدات انگور به‌صورت تازه خوری، کشمش، مویز و شیره انگور در سبد غذایی شهروندان قرار می‌گیرد و کشمش تولیدی به دلیل شهد بالا و کیفیت مطلوب، طرفداران خاص خود را دارد.

موسی پور جشنی از توصیه و تأکید کارشناسان باغبانی به استفاده از روش داربستی به متقاضیان سخن گفت و یادآور شد: با توجه به افزایش کیفی و کمی محصول تولیدی به روش مذکور، تاکنون 60 هکتار از تاکستان‌های شهرستان سرچهان به این روش احداث شده‌اند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید