آغاز کشت محصولات شتوی در شهرستان کوار
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار از آغاز کشت محصولات شتوی در حدود هفت هزار هکتار از مزارع این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، عبدالرسول جوکار گفت: کشت گندم و جو آبی در شهرستان کوار از اواسط آبان ماه آغاز شده و تا پایان دی ماه ادامه دارد.
وی افزود: سطح ابلاغ شده کشت محصولات شتوی برای سال زراعی جاری در شهرستان کوار ۶ هزار و 800 هکتار است و پیشبینی میشود این سطح به حدود هفت هزار هکتار افزایش یابد.
این مقام مسئول، بیشترین ارقام گندم کشت شده در شهرستان کوار را سیروان، ترابی، سارنگ و ارقام جو را بهرخ و مهر عنوان کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار، بسترسازی مناسب خاک، تاریخ کاشت مناسب، عملیات کم خاک ورزی، استفاده از بذور گواهی شده و تغذیه مناسب خاک را از مهمترین مواردی دانست که در زمان کشت محصولات شتوی باید رعایت شوند.
دیدگاه تان را بنویسید