افزایش 20 درصدی تولید زردآلو در بیضا
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی امسال و کاهش سرمازدگی بهاره، تولید این محصول نسبت به سال قبل 20 درصد افزایش یافته است.
به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، صدیقه مویدی بیان کرد: برداشت زردآلو در سطح بیش از 15 هکتار از باغات این شهرستان از اواخر خردادماه آغاز شده است و تا پایان تیرماه ادامه دارد.
وی با توجه به میانگین عملکرد 12 تنی محصول زردآلو در هر هکتار پیشبینی کرد: بالغبر 180 تن محصول از سطح باغهای این شهرستان جمعآوری شود که این میزان نسبت به سال گذشته 30 تن افزایش دارد.
مویدی اضافه کرد: درختان زردآلوی کشت شده از ارقام شکر پاره، قیسی، تخم گردی و خیاری است که به روش آبیاری قطرهای مشروب میشوند.
وی خاطرنشان کرد: برداشت زردآلو بهصورت دستی انجام میشود و مهارت کارگران در نحوه برداشت و بستهبندی حائز اهمیت است.
این مقام مسئول توضیح داد: علاوه بر فروش این میوه بهصورت خام و تهیه لواشک، مربا، کمپوت، ترشک و برگه زردآلو خانگی از سال جاری بخشی از زردآلوی تولید شده، به تنها واحد میوه خشک کنی این شهرستان ارسال می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا یادآور شد: تولید این میوه تابستانه در شهرستان بیضا سهم اشتغالزایی بالایی در مرحله برداشت و فرآوری دارد.
شهرستان بیضا در 60 کیلومتری شیراز قرار دارد و با چهار هزار و ۲۲۸ هکتار باغ از قطبهای تولید محصولات باغی استان فارس است.
خبرنگار: شیدا اشتری
دیدگاه تان را بنویسید