گرده افشانی انجیر در باغات انجیر شهرستان داراب
مدیر جهاد کشاورزی داراب از گرده افشانی درختان انجیر در این شهرستان، در سطحی بالغبر پنج هزار و 500 هکتار خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، حبیب اله فتحی با بیان اینکه عمده ارقام این محصول شامل سبز استهبان و شاه انجیری است، افزود: گرده افشانی درختان انجیر از اوایل خردادماه آغاز شد و تا اواخر تیرماه ادامه دارد.
به گفته وی؛ سطح باغات انجیر شهرستان داراب شامل سه هزار و 800 هکتار آن باغ مثمر و هزار و هفتصد هکتار غیر مثمر است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه گرده افشانی اصولی و با کیفیت، نقش اساسی در کیفیت محصول نهایی دارد، اظهار کرد: بخشی از بر انجیر مورد نیاز باغداران شهرستان داراب از انجیرستان های شهرستان استهبان و بخشی از باغ های محلی تهیه می شود.
فتحی ادامه داد: محصول بر انجیر که برای گرده افشانی باغات انجیر استفاده می شود موجب بارور شدن محصول درختان انجیر و تکمیل فرایند رشد و نمو محصول نهایی آن میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب خاطر نشان کرد: استفاده نکردن از کود شیمیایی و استفاده کم از سموم کشاورزی در شرایط دیم، باعث شده انجیر تولیدی شهرستان داراب، به لحاظ طعم و کیفیت در دنیا بی نظیر باشد.
خبرنگار: شیدا اشتری
دیدگاه تان را بنویسید