در 6 ماهه نخست امسال؛
تحقق 106 درصدی جوجه ریزی مرغ گوشتی در شیراز
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از تحقق 106 درصدی جوجه ریزی در واحد های پرورش مرغ گوشتی این شهرستان در 6 ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: در طول فصول بهار و تابستان مجوز جوجه ریزی برای بیش از هشت میلیون و 197 هزار قطعه صادر شده است.
به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، محمد میرزایی با اذعان به اینکه تعهد جوجه ریزی ماهانه این شهرستان بیش از یک میلیون و 278 هزار قطعه است، بیان کرد: این شهرستان با 90 واحد مرغداری گوشتی، ظرفیت جوجه ریزی بیش از سه میلیون و 399 هزار قطعه را در هر دوره دارا است.
به گفته وی؛ در بازه زمانی مذکور 329 مجوز جوجه ریزی برای واحدهای پرورش مرغ گوشتی صادر شده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه جوجههای یک روزه مورد استفاده در واحدهای پرورش از نژادهای آرین، راس، کاپ و آربراکرز بوده اند، افزود: برآورد میشود بیش از 18 هزار و 745 تن مرغ در این شهرستان تولید و روانه کشتارگاههای مختلف شده است.
میرزایی با تاکید بر نقش خطیر جهاد کشاورزی در تأمین امنیت غذایی جامعه و اجرای سیاستهای سازمانی اضافه کرد: به جهت افزایش بهرهوری در واحدهای تولیدی و تولید حداکثری گوشت مرغ، همکاری با شرکتهای تعاونی و زنجیرههای تولید گوشت مرغ فعال شهرستان شیراز مد نظر بوده است.
وی توضیح داد: شرایط بازار مصرف، روند نسبتا مناسب دریافت نهادهها، بارگیری و تخلیه به موقع واحدهای مرغداری، همکاری و همدلی زنجیره تولید مرغ در شهرستان، همچنین همکاری اتحادیه و تشکلهای مربوطه و مرغداران شهرستان از جمله عوامل تحقق بالاتر از تعهد جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ به شمار میآید.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز نیاز روزانه مرغ گرم این شهرستان را حدود 120 تن اعلام و ابراز کرد: بهبود زیرساختهای لازم در واحدهای تولید گوشت مرغ و تخم مرغ، بهمنظور افزایش بهرهوری و تولید و تامین نیاز جامعه، موضوعی است که آن را از طریق طرحهایی همچون نفوذ دانش در واحدهای تولیدی دنبال میکنیم.
خبرنگار: شیدا اشتری
دیدگاه تان را بنویسید