تولید بیش از 2 هزار تن گوشت در مرغداریهای لامرد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان لامرد گفت: در 6 ماهه نخست سال جاری 2050 تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید و به بازار عرضه شده است.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، محمدصادق فانی با بیان اینکه در این مدت 16 واحد مرغداری فعال بوده است، تصریح کرد: این میزان تولید در 85 سالن پرورش و با بیش از یک میلیون و 299 هزار قطعه جوجه ریزی محقق شده است.
این مقام مسئول با اشاره به نقش تعاونی مرغداران شهرستان در تولید ابراز کرد: میانگین وزنی جوجه های کشتار شده 1800 گرم است که حرکت به سمت کاهش سن و وزن کشتار در افزایش ضریب تبدیل دان مصرفی و کیفیت گوشت موثر خواهد بود.
به گفته فانی؛ در دوره زمانی مذکور علاوه بر تولید گوشت مرغ، 308 تن تخم مرغ، 185 تن گوشت قرمز و 1180 تن شیر خام نیز در شهرستان لامرد تولید شده است.
دیدگاه تان را بنویسید