رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس:
کنترل قیمت ها از اهداف قرارگاه امنیت غذایی است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: تامین امنیت غذایی جزو وظایف و ماموریت ذاتی وزارت جهاد کشاورزی است اما راه اندازی قرارگاه امنیت غذایی، نشان می دهد که اهمیت موضوع فراتر شرح تکلیف معمول است و نیاز به یک اقدامات خاصی دارد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، احمد طمراسی در اولین نشست "قرارگاه امنیت غذایی استان فارس" ابراز کرد: کنترل قیمت محصولات کشاورزی از اهداف قرارگاه امنیت غذایی است.
به گفته وی؛ برنامه ریزی و مدیریت اجرای الگوی کشت با هدف تنظیم بازار از جمله برنامه های قرارگاه مذکور است.
طمراسی اظهار کرد: شعار "با تصمیمات امروز باید آینده را ترسیم کرد" ذات بخش کشاورزی است و باید رمز قرارگاه امنیت غذایی باشد.
وی به ضرورت ترسیم مدل اجرایی برای قرارگاه امنیت غذایی نیز اشاره کرد و افزود: ظرفیت تولید در استان فارس و استان های همجوار و قیمت محصول علاوه در بازارهای استان به صورت منطقه ای و کشوری در این قرارگاه باید به صورت مستمر پایش شود.
طمراسی با بیان اینکه ذخایر استراتژیک و میزان نیاز استان فارس از اطلاعات مورد نیاز قرارگاه امنیت غذایی به منظور مدیریت بحران است، بیان کرد: با هدف مدیریت هوشمند به جدول زمان بندی مصرف محصولات کشاورزی نیازمندیم تا گلوگاه های معمول از زمان های پرمصرف قابل رصد باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: اخذ مجوز قیمت گذاری از مسئولین ذی ربط باید اولین درخواست قرارگاه امنیت غذایی باشد.
دیدگاه تان را بنویسید