جشنواره غذاهای دریایی در ساحل دریاچه اوان منطقه الموت قزوین برگزار شد
نخستین جشنواره غذاهای دریایی در ساحل دریاچه اوان منطقه الموت قزوین برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان قزوین، نخستین جشنواره غذاهای دریایی که به مدت دو روز در ساحل دریاچه اوان منطقه الموت قزوین برگزار شد .
در این نمایشگاه ٦١ شرکت کننده از استانهای مختلف از جمله قزوین، تهران، البرز،گیلان و مازندران مهارت خود را در طبخ غذاهای دریایی به معرض نمایش گذاشتند.
آموزش ماهیگیری به شرکت کنندگان، آموزش طبخ غذاهای دریایی و برگزاری مسابقه ماهیگیری از دیگر بخشهای این جشنواره تفریحی بود.
مسابقه خوردن غذاهای دریایی و آموزش آشپزی غذاهای دریایی از دیگر بخش های این جشنواره تفریحی بود.
ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سالم و معرفی جاذبه های گردشگری الموت از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بود.
دریاچه آب شیرین این جشنواره توسط سازمان شیلات ایران با همکاری بخش خصوصی (شرکت آنلاین ماهی)، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین و اداره کل محیط زیست استان برگزار شد.
اوان از مهم ترین جاذبه های گردشگری طبیعی استان قزوین است و در یکی از دره های وسیع الموت شرقی و در حلقه روستاهای اوان، وربن، زرآباد و زوار دشت و در ارتفاع ۱۸۰۰ متری از دریا و در فاصله ۸۸ کیلومتری از شهر قزوین قرار گرفته است.
دیدگاه تان را بنویسید