Iranian Agriculture News Agency

تولید سالانه 900 تن قارچ خوراکی در جویبار/ رتبه دوم استانی

مدیر جهاد کشاورزی جویبار از پرورش و تولید سالانه ۹۰۰ تن قارچ خوراکی دکمه‌ای در این شهرستان خبر داد.

تولید سالانه 900 تن قارچ خوراکی در جویبار/ رتبه دوم استانی

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، غلامرضا سعیدی با بیان اینکه سالانه 900 تن قارچ خوراکی دکمه‌ای در شهرستان جویبار تولید و روانه بازار مصرف می شود، اظهار کرد: این شهرستان مقام دوم تولید این محصول در مازندران را به خود اختصاص داده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با اشاره به فعالیت 11 کارگاه سنتی مشاغل خانگی در زمینه تولید قارچ این شهرستان، افزود: فقط در یک شرکت صنعتی این شهرستان، سالانه 700 تُن قارچ تولید و 50 نفر در آن مشغول فعالیت هستند.

سعیدی با اشاره به اینکه متقاضیان می‌توانند با ثبت نام در سامانه بهین یاب از تسهیلات راه اندازی پرورش قارچ بهره‌مند شوند، گفت: سال گذشته 3 واحد تولیدی پرورش قارچ در بخش مشاغل خانگی، 850 میلیون ریال تسهیلات دریافت کردند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید