مدیر جهاد کشاورزی بابل:
5790 تن گوشت سفید در بابل تولید شد/ ارزش اقتصادی دو هزار میلیاردی
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل گفت: سه ماه نخست امسال با 3 میلیون و 272 هزار و 807 قطعه جوجه ریزی، 5 هزار و 790 تن گوشت سفید در واحدهای مرغداری این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محسن علی گل زاده با اشاره به جوجه ریزی سه میلیون و 272 هزارو 807 قطعه ای در مرغداری های گوشتی شهرستان بابل در سه ماه نخست امسال، گفت: با این تعداد جوجه ریزی، پنج هزار و 790 تن گوشت سفید تولید شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل ارزش اقتصادی ابن مقدار گوشت سفید تولیدی را دو هزار و 125 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این شهرستان دارای 149 واحد مرغداری گوشتی فعال، 11 مورد مرغ مادر گوشتی، 2 واحد جوجه کشی و یک مورد تخم گذار است.
علی گل زاده تصریح کرد: اخذ مجوز جوجه ریزی در واحد های مرغداری گوشتی برای کلیه مرغداران ضروری است و اولویت خدمت رسانی و ارائه تمامی نهاده ها به تمامی واحدهای مرغداری فعال با مرغداری هایی خواهد بود که در سامانه samasat.ir ثبت اطلاعات کردند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل با اشاره به اینکه سامانه سماصط، سامانه ای است که برای مدیریت وضعیت تولید مرغ طراحی شد، افزود: مرغداران در ابتدای جوجه ریزی، باید وارد این سامانه شوند و روند جوجه ریزی خود را به صورت کامل در این سامانه ثبت کنند.
این مسوول تصریح کرد: این سامانه از بروز مشکلات بسیاری در بازار مرغ جلوگیری می کند و باعث تنظیم بازار مرغ می شود.
وی بیان کرد: گوشت مرغ علاوه بر اینکه حاوی انواع مختلفی از ویتامینهاست، سرشار از ویتامینها و مواد معدنی مختلف از جمله فسفر ،اسید امینه تریپتوفن، نیاسین، ویتامین B6 و سلنیوم است که برای سلامتی انسان یک اهمیت ویژه و اساسی دارد.
دیدگاه تان را بنویسید