مدیر جهاد کشاورزی بابل خبر داد
تولید 1970 تن گوشت سفید در بابل/ارزش اقتصادی هزار میلیاردی
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل گفت: تیرماه امسال یک هزار و 971 تن گوشت سفید در واحدهای مرغداری این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محسن علی گل زاده با اشاره به جوجه ریزی 965 هزار و 540 قطعه ای در مرغداری های گوشتی شهرستان بابل در تیرماه امسال، گفت: با این تعداد جوجه ریزی، یک هزار و 971 تن گوشت سفید در این شهرستان تولید شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل ارزش اقتصادی گوشت سفید تولیدی را یک هزار و 25 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: بابل دارای 149 واحد مرغداری گوشتی فعال، 11 مورد مرغ مادر گوشتی، 2 واحد جوجه کشی و یک مورد تخم گذار است.
علیگلزاده تصریح کرد: اخذ مجوز جوجه ریزی در واحد های مرغداری گوشتی برای تمامی مرغداران ضروری است و اولویت خدمت رسانی و ارائه تمامی نهاده ها به تمامی واحدهای مرغداری فعال با مرغداری هایی خواهد بود که در سامانه samasat.ir ثبت اطلاعات کردند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل اضافه کرد: سامانه سماصط سامانه ای است که برای مدیریت وضعیت تولید مرغ طراحی شد و مرغداران در ابتدای جوجه ریزی، باید وارد این سامانه شوند و روند جوجه ریزی خود را به صورت کامل در این سامانه ثبت کنند.
این مسوول تصریح کرد: این سامانه از بروز مشکلات بسیاری در بازار مرغ جلوگیری می کند و باعث تنظیم بازار مرغ می شود.
دیدگاه تان را بنویسید