مدیر جهاد کشاورزی بابل اعلام کرد؛
تولید 400 تن گوشت قرمز در بابل/ ارزش اقتصادی 800 میلیاردی
مدیر جهاد کشاورزی بابل از تولید 406 تن گوشت قرمز به ارزش ناخالص 813 میلیارد ریال در این شهرستان مرداد امسال خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محسن علی گل زاده با اشاره به اینکه گوشت قرمز یکی از مهم ترین منابع پروتئین است، اظهار کرد: برای تامین پروتئین مورد نیاز جامعه، ماه گذشته 406 تن گوشت قرمز گاو و گوسفند در شهرستان بابل تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل ارزش اقتصادی این مقدار تولید گوشت قرمز را 813 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این شهرستان دارای 330 هزار رأس دام سبک و 121 هزار راس دام سنگین است.
به گفته این مسوول تاکنون ثبت هویت 356 هزار راس دام موجود در این شهرستان برای شناسایی، آمارگیری دام، جلوگیری از قاچاق دام و برآورد تامین نهاده ها انجام شد.
دیدگاه تان را بنویسید