مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد اعلام کرد؛
تولید 4300 تنی گوشت سفید در محمودآباد/ارزش اقتصادی 1300 میلیاردی
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد از تولید چهار هزار و 332 تن گوشت سفید در واحدهای مرغداری این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محمد هادیزاده با بیان اینکه پنج ماهه نخست امسال چهار هزار و 332 تن گوشت سفید آماده طبخ در مرغداریهای شهرستان محمودآباد تولید و به بازار فروش عرضه شد، اظهار کرد: ارزش ناخالص این مقدار گوشت تولیدی یک هزار و 368 میلیارد و 219 میلیون ریال است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد افزود: این شهرستان دارای 64 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت یک میلیون و 155 هزار قطعه در هر دوره، سه واحد مرغ مادر به ظرفیت 73 هزار قطعه و دو واحد جوجه کشی با ظرفیت 30 دستگاه است.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه مرغ رایج ترین گوشت سفید مصرفی بین مردم است، شناسایی گوشت سالم و تازه آن دارای اهمیت ویژه ای بوده و تردیدی نیست که مرغ جایگزینی سالم و مناسب برای گوشت قرمز است.
دیدگاه تان را بنویسید