مدیر جهاد کشاورزی نور:
21 میلیون قطعه جوجه یکروزه در نور تولید شد/ارزش اقتصادی 147 میلیاردی
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور از تولید 21 میلیون قطعه جوجه یکروزه در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، صادق خرمانی با بیان اینکه جوجه یک روزه پایه اصلی و اساسی در پرورش مرغ گوشتی و تولید گوشت سفید است، اظهار کرد: شهرستان نور با داشتن 18 واحد مرغ مادر گوشتی به ظرفیت 600 هزار قطعه از شهرستان های برتر تولید جوجه یکروزه است.
وی تصریح کرد: اهمیت جوجه یکروزه به اندازه ای است که با تغییرات عرضه و نوسانات قیمت آن، تولید گوشت مرغ در ماههای آینده دچار تغییرات شده و در نتیجه بازار مرغ دچار دگرگونی و نوسانات شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور گفت: 6 ماهه نخست امسال 21 میلیون قطعه جوجه یک روزه گوشتی به ارزش اقتصادی 147 میلیارد تومان در این شهرستان تولید شد.
دیدگاه تان را بنویسید