مدیر جهاد کشاورزی بابل:
88 میلیارد تسهیلات بنیاد برکت به بهره برداران بابلی پرداخت شد
مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: نیمه نخست امسال 36 نفر از متقاضیان بخش کشاورزی این شهرستان از 88 میلیارد و 500 میلیون ریال تسهیلات بنیاد برکت برخوردار شدند.

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محسن علی گل زاده با بیان اینکه پروژه ها و طرحهای کارآفرینی، اشتغالزایی و خلاقانه پس از تائید برای دریافت تسهیلاتی با بهره کم و ایجاد اشتغال به بنیاد برکت معرفی می شوند، گفت: نیمه نخست امسال 36 نفر از متقاضیان بخش کشاورزی این شهرستان از 88 میلیارد و 500 میلیون ریال تسهیلات بنیاد برکت برخوردار شدند.
وی تصریح کرد: این تسهیلات شامل 22 مورد برای احداث گلخانه به مبلغ 49 میلیارد ریال، یک مورد تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی به مبلغ سه میلیارد و 500 میلیون ریال، یک مورد در زمینه دام و طیور به مبلغ یک میلیارد و 500 میلیون ریال، هفت مورد صنایع تبدیلی به مبلغ 22 میلیارد ریال و پنج مورد در زمینه شیلات به مبلغ 12 میلیارد و 500 میلیون ریال بود که در اختیار بهره برداران قرار گرفت.
به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل، تسهیلات بنیاد برکت با بازپرداخت 5 ساله و کارمزد 4 درصد به اشخاص دارای طرح ها و پروژه های کارآفرینی و مبتکرانه پرداخت خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید